En herlig fyr

Citerer lige en frisk fyr med kernesunde værdier:

Om kvindelig prævention:

Din præventions-injektion vil hælde ekstra kilo på dig, kilo der vil forhindre den injektionen du virkelig ønsker – nemlig en mande-injektion.

Altså: udover at være fordomsfuldt og i den grad kvindenedsættende (man kan næsten høre tonerne fra Suspekt i baggrunden…), så er det vel enhver forundt at have sine egne meninger om prævention? Og så er skaden vel heller ikke større, manden agiterer jo ikke ligefrem for revolutionære holdninger eller noget.

Næ, men det med præventionen skyldes ikke kun, at det forhindrer manden i at være en ægte mand, præventionen er også bremseklodsen mod islamiseringen af den vestlige verden:

Nu kan du spørge, hvad jeg vil have kvinder erstatter p-piller med, da de åbenbart er så forfærdelige. Kondomer? Vasektomi? Svaret er: ingenting. Vi har brug for børnene, hvis vi skal avle nok til at holde den muslimske invasion i skak.

Og når man så har fået de påkrævede børn/korstogs-soldater, så er det jo med at holde dem i kort snor, så de ikke får gode idéer eller mentale problemer:

Jeg har en kur mod mentale sundhedsproblemer. Slå dine børn mere.

Ikke så meget pjat hér, en på hatten, en revolver i hånden, og så ud på slagmarken, din lille 11-årige skidtknægt. Og stop så de ticks, for pokker!

Og det er ikke bare på børne-fronten, at kvinder skal stikke piben (nå nej, vi mænds åh så eftertragtede, stolte, imposante, kødfulde manddomme, var det jo) ind. Det gælder også i forhold til internettet:

Der er en grund til, at mandlige golfspillere ikke konkurrerer mod kvindelige golfspillere. De er i en klasse for sig, og det ville ende i gråd og tænders gnidsel. Det er på tide, at vi også anvender den logik på online-verden… Kvinder bør bare logge af. I betragtning af, at mænd byggede internettet – sammen med resten af den moderne civilisation – synes jeg kun, at det er rimeligt, at de får lov at beholde det [for sig selv, red.].

Nåja, vi kan da lige tage én mere. Ikke overraskende har den gode mand også en holdning til klimaspørgsmålet:

Der er et naturlig omvendt proportionalt forhold mellem globale temperaturer og atmosfæriske CO2-niveauer […] Der har længe før den industrielle revolution været mange perioder i nyere tid, hvor et varmere klima var fremherskende.
[…] Klima-alarmisterne blev opgivet af den videnskabelige virkelighed for længe siden – og den eneste grund til at de bliver ved med at forsøge at forsvare deres fejlagtige idéer, er enten fordi det betaler huslejen, eller fordi det passer ind i deres venstre-liberale Weltanschauung – eller begge dele.
[…] Ingen af de involverede i [den globale opvarmnings-] fidus fortjener den mindste lillebitte smule respekt. De er de rene udskud.

Manden er jo bimlende gal, vil du måske sige. Bør lukkes inde et sikkert sted, hvor han ikke kan komme med flere udgydelser – eller måske have noget terapeutisk hjælp, for han er tydeligvis muggen på alt og alle.
Ingen af delene kommer nok til at ske foreløbig. Manden er nemlig Stephen K. Bannon, ny-udnævnt chefstrateg i Donald Trumps kommende administration. Altså manden, der om nogen vil skulle udtænke og planlægge Trump-administrationens politiker og visioner i de (mindst) kommende fire år.

Og for lige at understrege alvoren i det hér, så citerer jeg lige Breitbart, det alt-right web-nyheds-medie, hvor Bannon i en længere årrække har været chefredaktør, som for nylig skrev:

Breitbart slog [i perioden op til præsidentvalget] andre nyhedsmedier som CNN, The Hill og The Guardian med en samlede 9,098,013 Twitter og Facebook interaktioner, hvoraf 89% kom fra Facebook og 11% fra Twitter.
[…] I oktober slog Breitbart News sine egen trafik-rekord, og genererede over 240 millioner sidevisninger og 37 millioner unikke besøgende.
[…] Mens flere medier har haft en vækst i trafikken på grund af valgdækningen, er vi stolte af at have bygget et massivt og dybt rodfæstet community, der vil forblive længe efter valgcyklussen svinder.

 

Reklamer